Human Resources Specialist

Caroline Pasmans

Caroline herken je meteen aan haar positieve energie. Doorheen haar ervaring als HR-consultant en HR-manager binnen een heel diverse set van bedrijven, heeft ze altijd een open en veilige omgeving nagestreefd. Bedrijven die haar volgen in haar recht-door-zee aanpak gestoeld op groei, creëren steevast meer tevreden teams gekenmerkt door efficiëntie en commitment. 

Is het succes van je bedrijf één op één verbonden aan de commitment en groei van je medewerkers? Staan werknemerstevredenheid, -groei en -retentie hoog op je prioriteitenlijst? Of is er één van jouw medewerkers die specifieke ondersteuning nodig heeft? Dan staat Caroline klaar voor jou. 

Ze helpt jou met het definiëren van een rekruteringsaanpak, begeleidt en coacht richting professionele selectie en het samenstellen van een marktconform verloningspakket, werkt een gestructureerde onboarding en opvolging uit, en stimuleert retentie door het vormgeven van groeitrajecten, coaching rond feedback geven en ontvangen en andere HR-vraagstukken. Daarnaast is Caroline de drijvende kracht achter de organisatie van HR-infosessies en sociale initiatieven vanuit de cluster, evenals het uitklaren van het trainingsaanbod binnen Cronos.

Caro is gepassioneerd door oldtimer auto’s en motoren. De tijd die ze vrij heeft spendeert ze dus op de leukste baantjes van België! Daarnaast zou ze het liefst altijd op Havaianas door het leven wandelen. 

Kan je de hulp van ons team gebruiken?

Aarzel niet om contact op te nemen.

Caroline Pasmans

Human Resources Specialist

Richert De Vleesschouwer

Business Strategy & Value Proposition expert

Jade Duys

Cluster Manager

Jori Clijmans

Innovation Manager & Business Coach

Nico Deweerdt

B2B Project Partner/relations