B2B Project Partner/relations

Nico Deweerdt

Nico is 8 jaar actief geweest bij LoQutus (Gent) als relatiebeheerder en Project Partner (stuurgroepen, governance, …) voor diverse (Vlaamse) overheden en corporate klanten. Deze projecten speelden zich af in een verscheidenheid aan domeinen zoals Enterprise architectuur, integratie architectuur, business analyse, data architectuur (analytics & insight), case management / CMMN en web applicatie development (.Net, Azure, …). 

Wil je jouw samenwerkingsverbanden binnen de Cronos groep versterken? Hebben openbare aanbestedingen nog veel geheimen? Kan jouw accountmanagement een extra boost gebruiken? 

Naast een onuitputtelijke bron van informatie uit de publieke sector, wil Nico ook een facilitator zijn in samenwerkingen met andere clusters (Xplore, OECO, Hyperion, CrossPoint, BLUU, Flexso, …) en “indienende entiteiten” zoals CPS, LEO, Uptime, Uptime – ICT (Wallonië), … Deze interne begeleiding vult hij aan door ondersteuning te bieden op vlak van accountmanagement en sales strategie binnen de privésector. 

Nico is altijd te vinden voor een natje en een droogje, in of ver buiten zijn Brugse thuishaven. Daarnaast is hij ook een fervent voetbalsupporter van … dat vertelt hij je graag bij een nadere kennismaking. 

Kan je de hulp van ons team gebruiken?

Aarzel niet om contact op te nemen.

Caroline Pasmans

Business Coach

Jade Duys

Cluster Manager

Jori Clijmans

Innovation Manager & Business Coach

Nico Deweerdt

B2B Project Partner/relations