Cluster Manager

Jade Duys

Jade’s professionele thuisbasis voor Cronos waren digitale agentschappen. De hands-on aanpak en can-do attitude heeft ze te danken aan haar eerste jaren binnen een startup omgeving. Deze kwaliteiten aanwenden in een meer gestructureerde omgeving deed ze meer dan 10 jaar bij een gevestigde waarde als The Reference. Hier bouwde ze mee aan de groei in een leidinggevende rollen voor Project Managers, Sales en multidisciplinaire ontwikkelingsteams. Haar sterk analytische en synthetisch denken combineert ze met een duidelijk kader van waarden van wie we zijn als mens.

Wil je de structuur van jouw bedrijf evalueren of aanpassen? Zoek je een sparringpartner in de uitdagingen van leiding geven? Of kan een samenwerking met de Cronos ondersteunende diensten een extra duwtje gebruiken? 

Als constructief klankbord staat ze klaar om te helpen bij vraagstukken en uitdagingen in organisatiestructuur en -cultuur, juridische structuren, nieuwe processen of werkwijzen, ondersteunend leidinggeven en andere breinbrekers. Door het continue overleg tussen cluster en groep, houdt ze ook de vinger aan de pols binnen het Cronos ecosysteem.

Naast communicatie, wekken ook de medische wetenschappen Jade’s interesse. In parallel met haar job ging ze opnieuw studeren een werkte enkele jaren als diëtist in bijberoep. Bij iedere friet met stoofvlees, chocoladekoek of heerlijke roomijs, weet ze nu exact wat ze in haar mond steekt. 

Kan je de hulp van ons team gebruiken?

Aarzel niet om contact op te nemen.

Caroline Pasmans

Business Coach

Jade Duys

Cluster Manager

Jori Clijmans

Innovation Manager & Business Coach

Nico Deweerdt

B2B Project Partner/relations