Team

Caroline
Pasmans

Richert
De Vleesschouwer

Jade
Duys

Jori
Clijmans

Nico
Deweerdt

Caroline herken je meteen aan haar positieve energie. Doorheen haar ervaring als HR-consultant en HR-manager binnen een heel diverse set van bedrijven, heeft ze altijd een open en veilige omgeving nagestreefd. Bedrijven die haar volgen in haar recht-door-zee aanpak gestoeld op groei, creëren steevast meer tevreden teams gekenmerkt door efficiëntie en commitment. 

Is het succes van je bedrijf één op één verbonden aan de commitment en groei van je medewerkers? Staan werknemerstevredenheid, -groei en -retentie hoog op je prioriteitenlijst? Of is er één van jouw medewerkers die specifieke ondersteuning nodig heeft? Dan staat Caroline klaar voor jou. 

Ze helpt jou met het definiëren van een rekruteringsaanpak, begeleidt en coacht richting professionele selectie en het samenstellen van een marktconform verloningspakket, werkt een gestructureerde onboarding en opvolging uit, en stimuleert retentie door het vormgeven van groeitrajecten, coaching rond feedback geven en ontvangen en andere HR-vraagstukken. Daarnaast is Caroline de drijvende kracht achter de organisatie van HR-infosessies en sociale initiatieven vanuit de cluster, evenals het uitklaren van het trainingsaanbod binnen Cronos.

Caro is gepassioneerd door oldtimer auto’s en motoren. De tijd die ze vrij heeft spendeert ze dus op de leukste baantjes van België! Daarnaast zou ze het liefst altijd op Havaianas door het leven wandelen. 

Een survivalcursus van 12jaar Xerox heeft Richert doen evolueren van sales specialist naar allrounder in het sales & marketing domein, met een trackrecord in de rol van program management voor het lanceren van nieuwe diensten. Deze ervaring heeft hij meerdere jaren aangewend voor business development in de wereld van data bij Bisnode en LoQutus. Vorig jaar heeft hij de weg gevonden naar Cronos. Als strong believer van ecosystemen wil hij mee onderzoeken en ondersteunen hoe we samen succesvol kunnen zijn.

Hoe kan je jouw bedrijfsdiensten op een succesvolle manier brengen naar de markt? Hoe oogst je zoveel mogelijk waarde? Op welke manier kan je een klantenportefeuille opbouwen via cross- en upsell? Met deze vraagstukken helpt Richert je graag verder. Van strategie & concept tot het face-to-face in the field.

Mogelijke diensten: value proposition & business model, sales strategie, go-to-market & marketing plan, consultative & solution selling, lead gen & funnel management, sales tactics, eco-systeem strategie, customer roadmap, deal making, commercial storytelling, … 

Richert is al sinds het begin van de Corona-uitbraak aan het sporten geslagen met als voorlopig hoogtepunt een gescheurde meniscus. Vooral over fietsen en wandelen in de bergen kan je uren met hem uitweiden, bij voorkeur tussen een goeie pot en pint!

Jade’s professionele thuisbasis voor Cronos waren digitale agentschappen. De hands-on aanpak en can-do attitude heeft ze te danken aan haar eerste jaren binnen een startup omgeving. Deze kwaliteiten aanwenden in een meer gestructureerde omgeving deed ze meer dan 10 jaar bij een gevestigde waarde als The Reference. Hier bouwde ze mee aan de groei in een leidinggevende rollen voor Project Managers, Sales en multidisciplinaire ontwikkelingsteams. Haar sterk analytische en synthetisch denken combineert ze met een duidelijk kader van waarden van wie we zijn als mens.

Wil je de structuur van jouw bedrijf evalueren of aanpassen? Zoek je een sparringpartner in de uitdagingen van leiding geven? Of kan een samenwerking met de Cronos ondersteunende diensten een extra duwtje gebruiken? 

Als constructief klankbord staat ze klaar om te helpen bij vraagstukken en uitdagingen in organisatiestructuur en -cultuur, juridische structuren, nieuwe processen of werkwijzen, ondersteunend leidinggeven en andere breinbrekers. Door het continue overleg tussen cluster en groep, houdt ze ook de vinger aan de pols binnen het Cronos ecosysteem.

Naast communicatie, wekken ook de medische wetenschappen Jade’s interesse. In parallel met haar job ging ze opnieuw studeren een werkte enkele jaren als diëtist in bijberoep. Bij iedere friet met stoofvlees, chocoladekoek of heerlijke roomijs, weet ze nu exact wat ze in haar mond steekt. 

 

Jori heeft een diverse achtergrond aan ervaringen. Hij is de man die zowel in grote bedrijven als in startups op zijn plek is. Eerdere functies als SAP R&D consultant, productmanager in een fintech en agile practice lead bij EY, hebben één ding gemeenschappelijk: de passie voor early-stage trajecten waarbij pragmatisme en korte iteraties centraal staan. Met die passie richtte Jori venture studio Osmosis op, waarbij opportuniteiten in de financiële markt werden geïdentificeerd en vertaald naar in house, van scratch gecreëerde startups. Osmosis groeide uit tot een succesverhaal dat op haar piek de thuisbasis was voor 18 hypergemotiveerde mensen.

Ook binnen Cronos wil Jori deze passie verder uitdragen en zijn ervaringen delen. Omdat, hoewel alles start met een idee, de kans op succes groeit in de uitvoering en het samenbrengen van de juiste mensen en partnerships.  

Ben je al langer aan het broeden op een nieuw concept? Ken je iemand buiten de groep die het Cronos avontuur wel ziet zitten? Of heb je een medewerker die zijn vleugels wil uitslaan? 

Als coach en/of klankbord en met hands-on support wil Jori jou helpen in deze situaties: van bedreiging naar opportuniteit, van opportuniteit naar concept, van concept naar validatie, van validatie naar businessmodel en van businessmodel naar funding. Every step of the way. Daarnaast zal Jori ook de samenwerkingen met universiteiten en hogescholen verder verkennen.

Jori is een echte foodie, die het weekend vaak in de keuken of op restaurant doorbrengt. Naast de klassieke Belgische, Franse of Mediterrane keuken als “normale” voorkeuren, houdt hij ook van pickles chips uit de diepvries!

 

Nico is 8 jaar actief geweest bij LoQutus (Gent) als relatiebeheerder en Project Partner (stuurgroepen, governance, …) voor diverse (Vlaamse) overheden en corporate klanten. Deze projecten speelden zich af in een verscheidenheid aan domeinen zoals Enterprise architectuur, integratie architectuur, business analyse, data architectuur (analytics & insight), case management / CMMN en web applicatie development (.Net, Azure, …). 

Wil je jouw samenwerkingsverbanden binnen de Cronos groep versterken? Hebben openbare aanbestedingen nog veel geheimen? Kan jouw accountmanagement een extra boost gebruiken? 

Naast een onuitputtelijke bron van informatie uit de publieke sector, wil Nico ook een facilitator zijn in samenwerkingen met andere clusters (Xplore, OECO, Hyperion, CrossPoint, BLUU, Flexso, …) en “indienende entiteiten” zoals CPS, LEO, Uptime, Uptime – ICT (Wallonië), … Deze interne begeleiding vult hij aan door ondersteuning te bieden op vlak van accountmanagement en sales strategie binnen de privésector. 

Nico is altijd te vinden voor een natje en een droogje, in of ver buiten zijn Brugse thuishaven. Daarnaast is hij ook een fervent voetbalsupporter van … dat vertelt hij je graag bij een nadere kennismaking.