Innovation Manager & Business Coach

Jori Clijmans

Jori heeft een diverse achtergrond aan ervaringen. Hij is de man die zowel in grote bedrijven als in startups op zijn plek is. Eerdere functies als SAP R&D consultant, productmanager in een fintech en agile practice lead bij EY, hebben één ding gemeenschappelijk: de passie voor early-stage trajecten waarbij pragmatisme en korte iteraties centraal staan. Met die passie richtte Jori venture studio Osmosis op, waarbij opportuniteiten in de financiële markt werden geïdentificeerd en vertaald naar in house, van scratch gecreëerde startups. Osmosis groeide uit tot een succesverhaal dat op haar piek de thuisbasis was voor 18 hypergemotiveerde mensen.

Ook binnen Cronos wil Jori deze passie verder uitdragen en zijn ervaringen delen. Omdat, hoewel alles start met een idee, de kans op succes groeit in de uitvoering en het samenbrengen van de juiste mensen en partnerships.  

Ben je al langer aan het broeden op een nieuw concept? Ken je iemand buiten de groep die het Cronos avontuur wel ziet zitten? Of heb je een medewerker die zijn vleugels wil uitslaan? 

Als coach en/of klankbord en met hands-on support wil Jori jou helpen in deze situaties: van bedreiging naar opportuniteit, van opportuniteit naar concept, van concept naar validatie, van validatie naar businessmodel en van businessmodel naar funding. Every step of the way. Daarnaast zal Jori ook de samenwerkingen met universiteiten en hogescholen verder verkennen.

Jori is een echte foodie, die het weekend vaak in de keuken of op restaurant doorbrengt. Naast de klassieke Belgische, Franse of Mediterrane keuken als “normale” voorkeuren, houdt hij ook van pickles chips uit de diepvries!

Kan je de hulp van ons team gebruiken?

Aarzel niet om contact op te nemen.

Caroline Pasmans

Business Coach

Jade Duys

Cluster Manager

Jori Clijmans

Innovation Manager & Business Coach

Nico Deweerdt

B2B Project Partner/relations