Werk samen met Sustainable Stories

Met 17 didactische boekjes rond de 17 “Sustainable Development Goals” brengt Sustainable Stories de duurzame gedachte in onderwijs. Hiermee kunnen scholen, ouders, leerkrachten en kinderen nadenken en samenwerken rond duurzame doelen voor morgen. Sustainable Stories zorgt ervoor dat jouw organisatie door haar financiële steun schouder aan schouder staat met leerkrachten en scholen, en kinderen inspireert […]

Oud IT materiaal doneren

Er zijn reeds meerdere organisatie bezig met het verzamelen en herintroduceren van IT materiaal. Hieronder vind je twee voorbeelden waarmee reeds wordt samengewerkt. De nood naar nog werkende laptops voor kansarme gezinnen is nog nooit zo hoog geweest. Doneer daarom je laptop en maak van je hardware heartware. Dit kan bijvoorbeeld via Ondernemers voor een […]

Werk een opleidings- en bijscholingsaanbod uit

Stel een aanbod samen met mogelijkheden voor jouw team om zich bij te scholen in werk-gerelateerde onderwerpen. Zowel externe experts als collega’s kunnen instaan voor de opleidingen en bijschaven waar nodig.

Interne opleidingstrajecten

Stel interne opleidingstrajecten op voor nieuwe en/of bestaande medewerkers. Aangezien het hier gaat om een intern opleidingstraject worden deze opleidingen dus gegevens door eigen medewerkers van de organisatie.

Cursussen met een certifiering

Laat je team investeren in hun ontwikkeling en de ontwikkeling van je organisatie door deel te nemen aan cursussen waar een certificering aan verbonden is.

Kennisdagen per kwartaal

Geef je team een presentatie vanuit het management. Vertel hierin wat er gedaan werd voor klanten en hoe mensen zich verder kunnen ontwikkelen.

Masterclass voor schoolverlaters

Laat schoolverlaters hun eerste dagen/weken starten met een masterclass op maat om ze wegwijs te maken in alle technologieën waar jouw organisatie mee werkt.