De divirsiti Brainery sessies stimuleren, faciliteren en organiseren kennisdeling en kruisbestuiving tussen verschillende bedrijven en managing partners. Met als voornaamste doel persoonlijke groei en groei van de bedrijven.

Ontdek hieronder meer over de exacte inhoud van de eerstvolgende sessies en schrijf je nu al in. Let op. De plaatsen zijn beperkt! Je ontvangt nog een aparte bevestigingsmail als jouw plek gereserveerd is.

Praktische info:
Alle sessies gaan door op dezelfde locatie en tijd.

Locatie: Veldkant 33b, 2e verdieping,  zaal C1 
Tijd: van 13u tot 15u

Mogen we jou ook verwelkomen? Schrijf je dan hier in!

De eerstvolgende sessies:

25 januari

Jori Clijmans

Sessie 1 : Business model & value proposition | Van JTBD, over value proposition, naar business model

De eerste sessie van de divirsiti Brainery wordt gegeven door Jori Clijmans. In deze middagsessie vertrekken we vanuit het business probleem dat wordt geadresseerd, om op basis hiervan een oplossing te definiëren en ten slotte een business model te destilleren. Op deze manier gaan we terug naar de kern van je bestaansreden als bedrijf.

Richert De Vleeschhouwer  

Nico Deweerdt

Sales en marketing | Value proposition

Het tweede deel van deze sessie wordt begeleid door Richert De Vleeschhouwer en Nico Deweerdt. Zij gaan dieper in op de waarde propositie en positionering van een bedrijf en hoe deze cruciaal is voor het succes van een onderneming.

8 februari

Jade Duys

Sessie 2: Financieel en operationeel beleid | Cronos centrale diensten & Financieel beleid

Jade Duys geeft jullie meer inzicht in de verschillende relevante centrale diensten van Cronos, waarna wordt ingezoomd op enkele relevante financiële begrippen, bedrijf gerelateerde kosten, de elementen van een ondernemersplan en rapportering in Tableau. 

22 februari

Caroline Pasmans

Sessie 3: Team en talent | Van normen en waarden naar cultuur

Als HR expert begeleidt Caroline Pasmans jullie in het traject om vanuit gedeelde normen en waarden te komen tot een gedragen bedrijfscultuur.