De divirsiti Brainery sessies stimuleren, faciliteren en organiseren kennisdeling en kruisbestuiving tussen verschillende bedrijven en managing partners. Met als voornaamste doel persoonlijke groei en groei van de bedrijven.

Ontdek hieronder meer over de exacte inhoud van de sessies en schrijf je in. Je ontvangt nog een aparte bevestigingsmail als jouw plek gereserveerd is.

Praktische info: 
Alle gezamenlijke sessies gaan door op dezelfde locatie en tijd.

Locatie: Veldkant 33b, 2e verdieping, zaal Bertie Forbes
Tijd: van 13u tot 15u

Interesse in één van de topics? Laat het ons weten!

De eerstvolgende sessies:

Nader te bepalen

Richert De Vleeschhouwer  

Nico Deweerdt

Selling, accountmanagement en marketing

Richert en Nico duiden op een pragmatische manier hoe je verkoop, accountbeheer en marketing aanpakt in de context van een professional service bedrijf.

 

Nader te bepalen

Jade Duys

Operations en processen

Een organisatie neerzetten en ontwikkelen is een vak op zich. Het is een uitdaging waar vele managers en bedrijfsleiders mee worstelen. Jade geeft in deze sessie een inleiding tot organisatieontwikkeling en geeft inzichten rond het stroomlijnen van jouw organisatie.

 

Nader te bepalen

Caroline Pasmans

Future-proof werkplek

Caroline legt uit wat er belangrijk is binnen een hedendaagse en future-proof werkplek.

 

Nader te bepalen

Jori Clijmans

Elevator pitch + sales & marketing plan

 

In het eerste deel van deze sessie zal Jori dieper ingaan op het pyramid principle, een veelgebraakte techniek op een doeltreffende presentatie vorm te geven.

 

Richert De Vleeschhouwer  

Nico Deweerdt

 

In het tweede deel lichten Richert en Nico toe hoe eerder elementen zoals value proposition, verkoopsaanpak en marketingtechnieken verzameld kunnen worden in een sales en marketingplan.

 

Nader te bepalen

Caroline Pasmans

Feedback geven en ontvangen

Caroline geeft tips en tricks over wat voor veel mensen zowat de grootste uitdaging kan zijn: op een professionele en empathische manier feedback geven én ontvangen.

 

 

Vorige sessies:

25 januari

Jori Clijmans

Business model & value proposition | Van JTBD, over value proposition, naar business model

De eerste sessie van de divirsiti Brainery wordt gegeven door Jori Clijmans. In deze middagsessie vertrekken we vanuit het business probleem dat wordt geadresseerd, om op basis hiervan een oplossing te definiëren en ten slotte een business model te destilleren. Op deze manier gaan we terug naar de kern van je bestaansreden als bedrijf.

Richert De Vleeschhouwer  

Nico Deweerdt

Sales en marketing | Value proposition

Het tweede deel van deze sessie wordt begeleid door Richert De Vleeschhouwer en Nico Deweerdt. Zij gaan dieper in op de waarde propositie en positionering van een bedrijf en hoe deze cruciaal is voor het succes van een onderneming.

8 februari

Jade Duys

Financieel en operationeel beleid | Cronos centrale diensten & Financieel beleid

Jade Duys geeft jullie meer inzicht in de verschillende relevante centrale diensten van Cronos, waarna wordt ingezoomd op enkele relevante financiële begrippen, bedrijf gerelateerde kosten, de elementen van een ondernemersplan en rapportering in Tableau. 

22 februari

Caroline Pasmans

Team en talent | Van normen en waarden naar cultuur

Als HR expert begeleidt Caroline Pasmans jullie in het traject om vanuit gedeelde normen en waarden te komen tot een gedragen bedrijfscultuur.

8 maart

Richert De Vleeschhouwer  

Nico Deweerdt

Sales en marketing | Sales strategie

Richert en Nico vertalen het concept van value proposition richting een holistische sales strategie, waarbij extra aandacht wordt gegeven aan het belang van expectation management en sales als people business.

22 maart

Jade Duys

Financieel en operationeel beleid | Juridische diensten in day to day business & voor nieuwe initiatieven

Jade maakt jullie wegwijs doorheen de beschikbare juridische dienstverlening binnen de Cronos Groep, zowel op vlak van running business met nuttige beschikbare templates, data protectie en andere specifieke wetgevingen, als voor nieuwe initiatieven en oprichtingen. 

 

5 april

Caroline Pasmans

Team en talent | Loonbeleid

Caroline toont jullie de ins en outs van een coherent en professioneel loonbeleid, een cruciaal instrument om concurrentieel te blijven binnen een competitieve consulting markt.

19 april

Jori Clijmans

Business model & value proposition |  Lessons from entrepreneurs 

Jori overloopt een aantal key takeaways van inspirerende ondernemers en vertaalt hoe deze kunnen worden ingezet binnen een Cronos context.

2 mei

Jori Clijmans

Inhaalsessie: Lessons from entrepreneurs

Jori overloopt een aantal key takeaways van inspirerende ondernemers en vertaalt hoe deze kunnen worden ingezet binnen een Cronos context.

Let op: deze sessie gaat door van 14u00 tot 16u00

3 mei

Caroline Pasmans

Thomas De Rechter

Team en talent | Aanwerven

Caroline en Thomas (CBX) geven een overzicht van het proces, do’s and dont’s in een professioneel en efficiënt aanwervingsproces.

10 mei

Jade Duys

Inhaalsessie: Juridische diensten

Jade maakt jullie wegwijs in de beschikbare juridische dienstverlening doorheen de verschillende levensfases van een bedrijf binnen de Cronos Groep: van de start, naar de uitbouw en tot de verdere groei.

 

17 mei

Jori Clijmans

Business model en value proposition | Markt, competitie en interview technieken

Jori legt uit hoe je op een efficiënte manier informatie verzamelt over de markt waarin je actief wil zijn, en besteedt daarbij extra aandacht aan de manier waarop je potentiële klanten op een objectieve manier bevraagt.